Traka za brtvljenje Eurovent PUR

Kategorija proizvoda: Ljepljive trake

PUR

Eurovent PUR je jednostrana traka za brtvljenje koja se koristi za brtvljenje u građevinskoj industriji. Napravljena je od polietilenske pjene s malim ćelijama koja je s jedne strane presvučena s akrilnim raspršujućim ljepilom. To je ekološki proizvod neškodljiv za ljude.

Eurovent PUR je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent PUR se koristi za brtvljenje i izoliranje krovnih i građevinskih struktura. Također se koristi za brtvljenje krovnih folija i membrana na krovnoj strukturi, lijepljenjem ispod letvica. Proizvod uklanja nepravilnosti kontra letvica. Zahvaljujući ovoj primjeni, mjesta na membrani koja su probušili čavli i spojevi tijekom rada na krovu su izolirana i nema opasnosti od prodiranja vode i vlage do letvica ili toplinske izolacije. Treba uzeti u obzir da površine nanošenja moraju biti čiste (bez prašine, masnoća ili drugih nečistoća). Ako postoji nedoumica u svezi kvalitete površine nanošenja, preporuča se provođenje pokusnog lijepljenja. Eurovent PUR traka je otporna na procese starenja, vremenske uvjete, promjene temperature i UV zračenje.

Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.