Prodaja i ugradnja

Prodaja i ugradnja

Potpuna funkcionalnost proizvoda uvelike ovisi o načinu ugradnje stoga je izuzetno važno izvođenje radova prepustiti stručnom timu ili osobi. Više...

Renovirate ili gradite krov

Renovirate ili gradite krov

Planirate li investiciju sanacije ili izgradnje krova obratite nam se i naši će Vam stručnjaci predložiti optimalno rješenje kreirano prema Vašim potrebama i shodno okolnostima. Više...

Eurovent stručna podrška

Eurovent stručna podrška

Saznajte kako odabrati proizvod za svoj krov, kako izbjeći najčešće pogreške prilikom odabira i montaže, kako ugraditi naše proizvode. Više...

Eurovent 3d kuća

Podrška distributerima

Marketing i logistika

Svim Eurovent distributerima pružamo naprednu uslugu, savjetovanje, rješenja i odabir proizvoda, instrukcije i naravno garanciju. Osim toga treninge o primjeni svih Eurovent proizvoda nudimo njihovim krajnjim kupcima ili  izvođačima.

Efikasna usluga, fleksibilnost i mogućnost trenutnog odgovora na promjene principi su kojih se držimo i na kojima pokušavamo kontinuirano raditi i razvijati ih.  Naša logistička infrastruktura se sastoji od modernog skladišnog prostora i pouzdanih partnera te zahvaljujući tomu u mogućnosti smo ponuditi ne samo visoku kvalitetu proizvoda nego i izvrsnu uslugu.

Individualnim pristupom svakom distributeru shodno njegovim potrebama i specifičnostima pokušavamo zajedničkim pristupom što kvalitetnije nastupiti na tržište i pružiti maksimalnu podršku i uslugu kako bi krajnji korisnik naših prozivoda dobio ono što želi.

Obiteljske vrijednosti jednako su važne i u poslu stoga svim našim kupcima i dobavljačima pristupamo na način da zajednički gradimo partnerske odnose te međusobno uvažavanje i poštivanje.

Širinom asortimana i optimalnim lagerom roba našim distributerima omogućavamo jednostavniju i efikasniju i pouzdanu nabavu gdje svu tražnu robu mogu dobiti uvijek i u vrlo kratkom roku. Također  odgovramo na na sve tržišne zahtjeve i kontinuirano upotpunjujemo sve potrebno što tržište zahtjeva ili traži.

Marketing je vrlo  bitan čimbenik prodaje i tu pružamo kompletnu podršku svim našim distributerima opet kroz individualan pristupu obzirom na određene zahtjeve njihovih kupaca i samog tržišta na pojedinom području.

Pouzdan i siguran partner.

Tim Ipeda