Prodaja i ugradnja

Prodaja i ugradnja

Potpuna funkcionalnost proizvoda uvelike ovisi o načinu ugradnje stoga je izuzetno važno izvođenje radova prepustiti stručnom timu ili osobi. Više...

Renovirate ili gradite krov

Renovirate ili gradite krov

Planirate li investiciju sanacije ili izgradnje krova obratite nam se i naši će Vam stručnjaci predložiti optimalno rješenje kreirano prema Vašim potrebama i shodno okolnostima. Više...

Eurovent stručna podrška

Eurovent stručna podrška

Saznajte kako odabrati proizvod za svoj krov, kako izbjeći najčešće pogreške prilikom odabira i montaže, kako ugraditi naše proizvode. Više...

Eurovent 3d kuća

Tvrtka Ipeda

Tvrtka Ipeda - vizija i misijaMlada smo tvrtka koja je sa radom u Hrvatskoj počela 2008 godine kao predstavnik renomiranog njemačkog proizvođača krovne opreme i izolacija Eurovent. Iako relativno kratko na našem tržištu kvaliteta Eurovent-a je vrlo brzo prepoznata od strane velikog broja korisnika koji su mu poklonili svoje povjerenje kod gradnje vlastitog doma.. Flexibilnost, kontinuirano unapređivanje asortimana i usluge te kvaliteta proizvoda koji zastupamo prepoznati su od strane naših brojnih poslovnih partnera s kojima uspješno surađujemo i razvijamo partnersku suradnju. Usmjereni smo na tržišne potrebe i kontinuirano radimo na uvođenju novih proizvoda i poboljšanju konkurentske sposobnosti u namjeri da budemo prepoznati kao najoptimalniji izbor za sve trenutne i buduće kupce.

Ambicija
Biti vodeći dobavljač našeg distributivnig programa u regiji i poželjan poslovni partner.

Vizija
Visokom kvalitetom poslovanja s naglaskom na korektne i partnerske poslovne odnose i odgovornošću prema našim zaposlenicima osigurati stalan razvitak tvrtke.

Vrijednosti
Usluga je dio posovanja kojoj posvećujemo izrazitu pozornost. Svakog kupca i dobavljača poštujemo i uvažavamo te nastojimo izgraditi partnerski odnos. Odgovornim i brzim izvršavanjem preuzetih obveza održavamo povjerenje u nas kao pouzdanog i poželjnog partnera.

Njegujemo dobre međuljudske odnose u tvrtki temeljem kvalitetne i otvorene komunikacije. Cijenimo i tražimo iskrenost i poštenje, kako u odnosu s partnerima, tako i unutar tvrtke. U svakom trenutku smo prepoznatljivi kao ambiciozni i optimistični, susretljivi i fleksibilni.

Cijenimo i potičemo samostalnost i inicijativu u radu, kreativnost i inovaciju, slobodu u odlučivanju i izražavanju. Očekujemo predanost i zauzetost za dobrobit tvrtke.

Naši napori su usmjereni i na doprinos boljitku zajednice u kojoj živimo i radimo. Vjerujemo da je svaki trud i zalaganje za pomoć zajednici vrijednost koju treba potaknuti kod svakoga od nas jer samo na taj način možemo izgraditi bolji svijet.

Tim Ipeda !