Element za provjetravanje grebena Eurovent AIR FLEX

Kategorija proizvoda: Greben

AIR FLEX

Eurovent AIR FLEX je element na grebenu krova koji se koristi kao pokrov za provjetravanje-brtvljenje na grebenima krovova, vodoravnim i istaknutim grebenima skoro svih vrsta krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. U gornjem dijelu ima specijalne ventilacijske otvore i profilirane bočne češljeve.

Eurovent AIR FLEX je prvoklasni proizvod te je označen originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent AIR FLEX se koristi kao pokrov za provjetravanje-brtvljenje na grebenima krovova, vodoravnim i istaknutim grebenima na skoro svim vrstama krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Eurovent AIR FLEX se može koristiti sa skoro svim vrstama krovova: crijep, betonske ploče, krovne ploče, trapezne ploče, aluminijske profilirane ploče, itd.

Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
krovna oprema krov novi krov sljeme krova