Traka za greben Eurovent ROLL SUPER

Kategorija proizvoda: Greben

ROLL SUPER

Eurovent® ROLL SUPER je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane aluminijske ploče, polipropilenskog vlakna ojačanog sa slojem polipropilenskog geo-tekstila i butil samoljepljive trake. Dodatno, spoj aluminijske ploče i polipropilenskog vlakna je ojačan sa specijalnim tkanjem što produžuje radni vijek proizvoda.

Eurovent® ROLL SUPER je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent® ROLL SUPER traka za grebene se koristi kao element za brtvljenje i provjetravanje u skoro svim vrstama krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Proizvod se može koristiti ispod svih vrsta krovova: crijep, betonske ploče, krovne ploče, trapezne ploče, aluminijske profilirane ploče, itd.

Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® ROLL SUPER kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
krovni pribor sljemena krovna oprema traka sljemeno grebena traka krov