Traka za greben Eurovent ROLL METAL ALU

Kategorija proizvoda: Greben

ROLL ALU

Eurovent ROLL ALU je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane aluminijske ploče sa specijalnim ventilirajućim otvorima. Sadrži specijalne aditive za stabiliziranje koji osiguravaju 6-mjesečnu otpornost na UV zračenje.

Eurovent ROLL METAL ALU je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent ROLL ALU traka za grebene se koristi kao element za brtvljenje i provjetravanje u skoro svim vrstama krovove. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Eurovent ROLL METAL ALU se može koristiti ispod svih vrsta krovova: crijep, betonske ploče, krovne ploče, trapezne ploče, aluminijske profilirane ploče, itd. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Proizvod se može koristiti ispod svih vrsta krovova: crijep, betonske ploče, krovne ploče, trapezne ploče, aluminijske profilirane ploče, itd.

Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent ROLL METAL ALU kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
sljemena novi krov krovna oprema traka krovovi sljemena traka sljemeno grebena traka sanacija krovišta krov