Jednostrana traka Eurovent UNO

Kategorija proizvoda: Ljepljive trake

UNO

Eurovent UNO je jednostrana traka koja se koristi za lijepljenje i popravljanje na isparavanja nepropusnih folija, krovnih folija i membrana i drugih građevinskih proizvoda na bazi plastike. Napravljena je od polietilenske folije ojačane sa poliesterskim vlaknom pokrivenim sa specijalnim akrilnim-raspršujućim ljepilom i separirajućim listom papira. Ima jaku silu lijepljenja i veliku otpornost na trganje.

Eurovent UNO je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent UNO pronalazi svoju primjenu u lijepljenu plastičnih materijala na bazi PP i PE materijala, impregniranog papira, drveta, metalnih elemenata, knauf ploča i kamena. Ovaj proizvod savršeno lijepi i brtvi sve vrste zaobljenih površina. Također služi za popravljanje svih vrsta oštećenja, kao što su: rupe, rezovi, ostaci trganja nakon sklapanja. Treba uzeti u obzir da površine lijepljenja moraju biti čiste (bez prašine, masnoća ili drugih nečistoća). Ako postoji nedoumica u svezi kvalitete površine, preporuča se provođenje probnog lijepljenja. Eurovent UNO traka je otporna na procese starenja i UV zračenje.

Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
ljepljiva traka za folije traka za krovnu foliju