Element za provjetravanje grebena Eurovent AIR FLEX S

Kategorija proizvoda: Greben

AIR FLEX S

Eurovent® AIR FLEX S je element na grebenu krova koji se koristi kao pokrov za provjetravanje-brtvljenje na grebenima krovova, vodoravnim i istaknutim grebenima skoro svih vrsta krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje nanesenog snijega, kiše, vlage i prašine. U gornjem dijelu ima specijalne ventilacijske otvore i bočne plastične četkice za brtvljenje koje kreiraju samo-zatvarajuće čekinje.

Eurovent® AIR FLEX S je prvoklasni proizvod te je označen originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent® AIR FLEX S se koristi kao pokrov za provjetravanje-brtvljenje na grebenima krovova, vodoravnim i istaknutim grebenima na skoro svim vrstama krovova. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilnu provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova, sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Može se koristiti sa skoro svim vrstama krovova: crijep, betonske ploče, krovne ploče, trapezne ploče, aluminijske profilirane ploče, itd.

Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® AIR FLEX S kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
sljemeno grebeni element krovna oprema sljeme krova element odzračnik krov