Butil traka Eurovent BUTYL PRO

Kategorija proizvoda: Ljepljive trake

BUTYL PRO

Eurovent BUTYL je dvostrana traka koja se koristi za lijepljenje i brtvljenje krovnih folija i parnih brana, krovnih membrana, folija za temelje i drugih na plastici baziranih građevinskih proizvoda. Traka je bazirana na butilu, netopiva sa separirajućim slojem od silikonskog papira. To je za ljude neškodljiv i ekološki prihvatljivi proizvod.

Eurovent BUTYL je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent BUTYL se koristi za spajanje i brtvljenje krovnih membrana i folija, temeljnih, građevinskih folija i parnih brana. Ovaj proizvod savršeno spaja sve vrste folija i izolacija s drugom plastikom, betonom, ciglom i metalnim elementima. Također se koristi za obradu dimnjaka i drugih elemenata oko dimnjaka. Kada se koristi s folijama za temelje, to je savršeni materijal za spajanje i brtvljenje traka folije na njenim preklopima, što osigurava otpornost na podzemne vode. Treba uzeti u obzir da površine nanošenja moraju biti čiste (bez prašine, masnoća ili drugih nečistoća). Ako postoji nedoumica u svezi kvalitete površine nanošenja, preporuča se provođenje pokusnog lijepljenja. Eurovent BUTYL traka je otporna na procese starenja, vremenske uvjete, promjene temperature i UV zračenje.

Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.