Aluminijska traka Eurovent ALUFIX

Kategorija proizvoda: Ljepljive trake

ALUFIX

Eurovent® ALUFIX – je jednostrana metalizirana traka koja se koristi za lijepljenje i popravljanje aluminijskih traka, građevinskih elemenata na bazi aluminija i elemenata metaliziranih sa slojem aluminija. Sastoji se od metaliziranog sloja aluminijske PE trake pokrivene specijalnim ljepilom na bazi akrilnog praha. Omogućuje jako visoku silu lijepljenja. Eurovent® ALUFIX je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent® ALUFIX svoju primjenu nalazi u lijepljenu i popravljanju proizvoda na bazi aluminija i plastike metalizirane sa slojem aluminija. Savršeno popravlja oštećenja svih vrsta, kao što su: otvori, pukotine, puknuća sklopa u aluminiju i metaliziranim proizvodima. U obzir treba uzeti da se površina prianjanja mora očistiti od prašine, masnoća i drugih nečistoća. U slučaju nedoumica u svezi kvalitete baze koju treba popraviti ili zalijepiti, preporuča se provesti pokusno lijepljenje. Traka Eurovent® ALUFIX je otporna na proces starenja i UV zračenje.

Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® ALUFIX kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.