Parna brana Eurovent AKTIV 90

Kategorija proizvoda: Parne brane

Aktiv 90g/m2

Eurovent AKTIV je dvoslojna aktivna paro-izolacijska membrana s promjenjivim SD faktorom. Konstruirana je za zaštitu potkrovlja od isparavanja i vlažnosti instalacija koje dolaze iz unutrašnjosti zgrade. Napravljena je od strukturiranog sloja polipropilenskih vlakana i funkcionalnog filma koji osigurava aktivnu izmjenu vodenih isparavanja u smjeru potkrovlja iz unutrašnjosti zgrade, te u smjeru unutrašnjosti iz smjera potkrovlja ako se za to ukaže potreba. Aktivne značajke i performanse Eurovent AKTIV membrane leže u promjenjivoj Sd vrijednosti ovog proizvoda, koje uobičajene parne brane ne jamče. Ovo inteligentno rješenje sprečava takozvani efekt "folijske vrećice", koji zapravo opisuje stvaranje plijesni kao rezultat previsoke vlage, koja može biti uzrok procesa propadanja konstrukcijskog drveta.

Eurovent AKTIV je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

PDF verziju preuzmite ovdje !

 
Primjena

Eurovent AKTIV je aktivna paro-izolacijska membrana koja se koristi u stambenim i industrijskim zgradama kao izolacija od isparavanja za zaštitu potkrovlja od previsoke razine vlage. Zahvaljujući promjenjivoj Sd vrijednosti, omogućuje odvođenje vlage iz potkrovlja prema toplinskoj izolaciji i nazad prema potkrovlju. Sprečava takozvani efekt "folijske vrećice", koji zapravo opisuje stvaranje plijesni kao rezultat previsoke vlage, koja može biti uzrok procesa propadanja konstrukcijskog drveta.

Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
promjenjiva sd vrijednost sd vrijednost pametna brana parna brana adaptacija potkrovlja postavljanje parne brane izolacija potkrovlja