Moderan dimnjak za provjetravanje Eurovent VENTOS PLUS

Kategorija proizvoda: Krovni proboji

VENTOS +

Eurovent® VENTOS PLUS je inovativan i univerzalan dimnjak za provjetravanje za kose krovove (kut nagiba od 15°do 60°) sa svim vrstama pokrova. Njegov jedinstveni oblik minimizira mehanička oštećenja. Ovaj proizvod je efikasan i pouzdan, zahvaljujući specijalnom sustavu koji spaja dimnjak s pločom i kanalom koji kondenzat odvodi u okolinu. Koristi se za provjetravanje vlažnog zraka korištenih i nekorištenih potkrovlja, kuhinja, kupaonica, sanitarnih prostorija i sektora kanalizacijskog sustava.

Eurovent® VENTOS PLUS je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

 
Primjena

Eurovent® VENTOS PLUS se koristi na kosim krovovima kao ventilacijski element nazvan ventilacijski otvor. Njegov moderan oblik mu omogućuje uporabu i s modernim visoko-kvalitetnim pokrovima krovova. Pronalazi svoju primjenu u provjetravanju vlažnog zraka korištenih i nekorištenih potkrovlja, kuhinja, kupaonica, sanitarnih prostorija i sektora kanalizacijskog sustava.

Visoka kvaliteta Eurovent® VENTOS PLUS kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

 
set za ventilaciju ventilacija krova