Vijesti

VijestiPratite vijesti o trenutnim aktualnostima.  Pogledajte informacije o novim prozvodima, asortimanima, događanjima...

Katalozi

Eurovent katalozi

Pregledajte Eurovent kataloge! Klikom na katalog preuzmite/spremite dokument na svoje računalo.

Eurovent - o brandu

Eurovent

Eurovent proizvodi su proizvedeni uz uporabu najnovijih tehničkih postignuća i uključivanje najboljih stručnjaka u polju građevinske izolacije.

Vodič u gradnji

Vodič u gradnji

Krov koji je vodonepropusan i pravilno izveden jamči funkcionalnost i iskoristivost prostora ispod krova, kao i udobnost i trajnost.

Geotekstil
 
Geotekstil GEOTEX PES - Geotekstil cijena, prodaja, Hrvatska

Geotekstil GEOTEX PES

Eurovent GEOTEX PES je standardni geotekstil izrađen od PES vlakana "netkanim" postupkom. U graditeljstvu je ne zaobilazan proizvod koji svoju primjenu pronalazi u gotovo svakoj gruboj gradnji. Osigurava stabilizaciju te separira i filtrira tlo. Vlačna… više »
PE zaštitne folije EUROPROTECT - PE zaštitne folije  cijena, prodaja, Hrvatska

PE zaštitne folije EUROPROTECT

EUROPROTECT PE EKO  izrađen je od recikliranog granulata i koristi se u raznim segmentima građevinsartva, poljoprivrede isl. uglavnom kao sekundarni proizvod koji služi za razne zaštite prilikom radova. Proizvodi se u debljinama od 100, 150 i… više »
Krovni prozori Eurovent Vista - Krovni prozori  cijena, prodaja, Hrvatska

Krovni prozori Eurovent Vista

EUROVENT VISTA obuhvaća program krovnih prozora nove generacije . Karakterizira ih visoka kvaliteta izrade i vrhunske tehničke karakteristike. Konstrukcijski su izrađeni od nordijskog bora. Vanjski je dio zaštićen profiliranim aluminijem što ih… više »
Eurovent SK2 sustav - Krovne membrane cijena, prodaja, Hrvatska

Eurovent SK2 sustav

SK2 sustavi preklopa novost su u ponudi Eurovent krovnih paropropusnih membrana. Radi se o duplom sustavu intergriranih krovnih traka koje osiguravaju izuzetno kvalitetno ljepljenje preklopa kod montaže na krovnu površinu. Ljepljenje na ovaj način… više »
Krovni pokrov Eurovent - Limeni krovni pokrovi  cijena, prodaja, Hrvatska

Krovni pokrov Eurovent

Eurovent krovni pokrov izgledom podsjeća na klasični glineni crijep. Izrađen je od profiliranog lima  visine vala 24 milimetra.  Eurovent ploče vrlo su moderan materijal koji spaja sve prednosti modernog materijala i estetske vrijednosti.… više »
Parna brana Eurovent AKTIV 90 - Parne brane cijena, prodaja, Hrvatska

Parna brana Eurovent AKTIV 90

Eurovent AKTIV je dvoslojna aktivna paro-izolacijska membrana s promjenjivim SD faktorom. Konstruirana je za zaštitu potkrovlja od isparavanja i vlažnosti instalacija koje dolaze iz unutrašnjosti zgrade. Napravljena je od strukturiranog sloja polipropilenskih… više »
PP vlakna - Vlakna za beton cijena, prodaja, Hrvatska

PP vlakna

Polypropilenska vlakna BMF koriste se za postizanje optimalnih performansi u širokom spektru građevinske industrije. Prvenstveno sprečavaju nastanak mikropukotina u fazi stvrdnjavanja što kasnije rezultira dugotrajnočću betonske podloge. Povećavaju… više »
Geotekstil GEO STANDARD - Geotekstil cijena, prodaja, Hrvatska

Geotekstil GEO STANDARD

Eurovent GEOTEX STANDARD je polipropilenski geo-tekstil, napravljen od toplinski-otvrdnutih vlakana, stabiliziran za otpornost na UV zračenje. Koristi se za konstrukciju sportskih terena, pločnika, biciklističkih staza, okomitih odvodnji, sustava navodnjavanja… više »
Folija za temelje Eurovent PM 8 N - Hidroizolacija cijena, prodaja, Hrvatska

Folija za temelje Eurovent PM 8 N

Eurovent PM 8 N je čepasta membrana za temelje napravljena od polietilena visoke gustoće (HDPE). Konstruirana je za formiranje izolacije zgrada od vode. Ekstremno je otporna na lomljenje, te osigurava provjetravanje područja gdje je ugrađena i također… više »
Snježna barijera Eurovent SNOWSTOP - Sigurnost krova cijena, prodaja, Hrvatska

Snježna barijera Eurovent SNOWSTOP

Eurovent® SNOWSTOP je napravljena od pocinčanog čelika, potpuno presvučena s poliesterskim premazom. Koristi se za razbijanje velikih komada snijega koji se spušta s vrha do nadstrešnice. Proizvod je otporan na dugotrajno djelovanje vremenskih uvjeta… više »
 1 2 3 >  Zadnji