Vijesti

VijestiPratite vijesti o trenutnim aktualnostima.  Pogledajte informacije o novim prozvodima, asortimanima, događanjima...

Katalozi

KataloziPregledajte Eurovent kataloge! Klikom na katalog preuzmite/spremite dokument na svoje računalo.

Eurovent - o brandu

EuroventEurovent proizvodi su proizvedeni uz uporabu najnovijih tehničkih postignuća i uključivanje najboljih stručnjaka u polju građevinske izolacije.

Vodič u gradnji

Vodič u gradnjiKrov koji je vodonepropusan i pravilno izveden jamči funkcionalnost i iskoristivost prostora ispod krova, kao i udobnost i trajnost.

Krovne membrane
 
Eurovent SK2 sustav - Krovne membrane cijena, prodaja, Hrvatska

Eurovent SK2 sustav

SK2 sustavi preklopa novost su u ponudi Eurovent krovnih paropropusnih membrana. Radi se o duplom sustavu intergriranih krovnih traka koje osiguravaju izuzetno kvalitetno ljepljenje preklopa kod montaže na krovnu površinu. Ljepljenje na ovaj način… više »
Krovni pokrov Eurovent - Limeni krovni pokrovi  cijena, prodaja, Hrvatska

Krovni pokrov Eurovent

Eurovent krovni pokrov izgledom podsjeća na klasični glineni crijep. Izrađen je od profiliranog lima  visine vala 24 milimetra.  Eurovent ploče vrlo su moderan materijal koji spaja sve prednosti modernog materijala i estetske vrijednosti.… više »
Parna brana Eurovent AKTIV 90 - Parne brane cijena, prodaja, Hrvatska

Parna brana Eurovent AKTIV 90

Eurovent AKTIV je dvoslojna aktivna paro-izolacijska membrana s promjenjivim SD faktorom. Konstruirana je za zaštitu potkrovlja od isparavanja i vlažnosti instalacija koje dolaze iz unutrašnjosti zgrade. Napravljena je od strukturiranog sloja polipropilenskih… više »
PP vlakna - Vlakna za beton cijena, prodaja, Hrvatska

PP vlakna

Polypropilenska vlakna BMF koriste se za postizanje optimalnih performansi u širokom spektru građevinske industrije. Prvenstveno sprečavaju nastanak mikropukotina u fazi stvrdnjavanja što kasnije rezultira dugotrajnočću betonske podloge. Povećavaju… više »
Geotekstil GEO STANDARD - Geotekstil cijena, prodaja, Hrvatska

Geotekstil GEO STANDARD

Eurovent GEOTEX STANDARD je polipropilenski geo-tekstil, napravljen od toplinski-otvrdnutih vlakana, stabiliziran za otpornost na UV zračenje. Koristi se za konstrukciju sportskih terena, pločnika, biciklističkih staza, okomitih odvodnji, sustava navodnjavanja… više »
Folija za temelje Eurovent PM 8 N - Hidroizolacija cijena, prodaja, Hrvatska

Folija za temelje Eurovent PM 8 N

Eurovent PM 8 N je čepasta membrana za temelje napravljena od polietilena visoke gustoće (HDPE). Konstruirana je za formiranje izolacije zgrada od vode. Ekstremno je otporna na lomljenje, te osigurava provjetravanje područja gdje je ugrađena i također… više »
Snježna barijera Eurovent SNOWSTOP - Sigurnost krova cijena, prodaja, Hrvatska

Snježna barijera Eurovent SNOWSTOP

Eurovent® SNOWSTOP je napravljena od pocinčanog čelika, potpuno presvučena s poliesterskim premazom. Koristi se za razbijanje velikih komada snijega koji se spušta s vrha do nadstrešnice. Proizvod je otporan na dugotrajno djelovanje vremenskih uvjeta… više »
Ljestve za zadržavanje snijega Eurovent SNOWSTOPPER - Sigurnost krova cijena, prodaja, Hrvatska

Ljestve za zadržavanje snijega Eurovent SNOWSTOPPER

Eurovent® SNOWSTOPPER – ljestve za zadržavanje snijega napravljena od pocinčanog čelika se koristi kao zaštitni element protiv klizanja snijega. Štiti oluke od oštećenja, te se s potporom ugrađuje na krovove s kutom nagiba od 15° do 60°.… više »
Potpora za crijep Eurovent FIX UNI - Sigurnost krova cijena, prodaja, Hrvatska

Potpora za crijep Eurovent FIX UNI

Eurovent® FIX UNI – je univerzalno učvršćenje za mrežicu za zadržavanje snijega napravljeno od pocinčanog čelika i koristi se kao element za fiksiranje mrežica za zadržavanje snijega. Postavlja se na stranice krova s kutom od 15°do 60°.… više »
Potpora za crijep Eurovent FIX DB-DC - Sigurnost krova cijena, prodaja, Hrvatska

Potpora za crijep Eurovent FIX DB-DC

Eurovent® FIX DB-DC – služi za učvršćivanje ljestava za zadržavanje snijega napravljeno od pocinčanog čelika i koristi se kao element za fiksiranje ljestava za zadržavanje snijega za betonske krovne ploče ili keramički crijep. Postavlja se… više »
 1 2 3 >  Zadnji