Vijesti

VijestiPratite vijesti o trenutnim aktualnostima.  Pogledajte informacije o novim prozvodima, asortimanima, događanjima...

Katalozi

Eurovent katalozi

Pregledajte Eurovent kataloge! Klikom na katalog preuzmite/spremite dokument na svoje računalo.

Eurovent - o brandu

Eurovent

Eurovent proizvodi su proizvedeni uz uporabu najnovijih tehničkih postignuća i uključivanje najboljih stručnjaka u polju građevinske izolacije.

Vodič u gradnji

Vodič u gradnji

Krov koji je vodonepropusan i pravilno izveden jamči funkcionalnost i iskoristivost prostora ispod krova, kao i udobnost i trajnost.

 
PE DILATACIJSKE TRAKE - Proizvodi za glazure cijena, prodaja, Hrvatska

PE DILATACIJSKE TRAKE

Proizvodi na bazi polietilena u debljinama 5-10 mm. Odvaja cementne glazura od čvrstih točaka i zidova kako bi se omogučilo dilatiranje uslijed promijena temperature (zagrijavanja i hlađenja ) te spriječilo pucanje. više »
EUROVENT TERMO kontakt pjena - Proizvodi za glazure cijena, prodaja, Hrvatska

EUROVENT TERMO kontakt pjena

EUROVENT TERMO kontakt pjena je prizovod za diletiranje ukupne površine glazure / cementnih estriha. Odvaja glazuru od podloge. Na taj način spriječava prijenos zvuka na susjedne etaže a ujedno služi i kao izolacija glazure. više »
GEOBAND - Proizvodi za glazure cijena, prodaja, Hrvatska

GEOBAND

GEOBAND  je proizvod za spajanje dilatacija kuteva vertikalnih i horizonatalnih konstrukcija. Primjenjuje se u područjima izloženim povećanim utjecajima vlage kao što su terase, temelji, podrumi, balkoni, bazeni, kupaone, kuhinje, ravni krovovi...… više »
Membrana za ventilirajuće fasade FASADE - Membrane za ventilirajuće fasade cijena, prodaja, Hrvatska

Membrana za ventilirajuće fasade FASADE

više »
Membrana za ventilirajuće fasade PROTECT - Membrane za ventilirajuće fasade cijena, prodaja, Hrvatska

Membrana za ventilirajuće fasade PROTECT

više »
Membrana za ventilirajuće fasade PROTECT 3 - Membrane za ventilirajuće fasade cijena, prodaja, Hrvatska

Membrana za ventilirajuće fasade PROTECT 3

više »
Geotekstil GEOTEX PES - Geotekstil cijena, prodaja, Hrvatska

Geotekstil GEOTEX PES

Eurovent GEOTEX PES je standardni geotekstil izrađen od PES vlakana "netkanim" postupkom. U graditeljstvu je ne zaobilazan proizvod koji svoju primjenu pronalazi u gotovo svakoj gruboj gradnji. Osigurava stabilizaciju te separira i filtrira tlo. Vlačna… više »
PE zaštitne folije EUROPROTECT - Proizvodi za glazure cijena, prodaja, Hrvatska

PE zaštitne folije EUROPROTECT

EUROPROTECT PE EKO  izrađen je od recikliranog granulata i koristi se u raznim segmentima građevinsartva, poljoprivrede isl. uglavnom kao sekundarni proizvod koji služi za razne zaštite prilikom radova. Proizvodi se u debljinama od 100, 150 i… više »
Krovni prozori Eurovent Vista - Krovni prozori cijena, prodaja, Hrvatska

Krovni prozori Eurovent Vista

EUROVENT VISTA obuhvaća program krovnih prozora nove generacije . Karakterizira ih visoka kvaliteta izrade i vrhunske tehničke karakteristike. Konstrukcijski su izrađeni od nordijskog bora. Vanjski je dio zaštićen profiliranim aluminijem što ih… više »
Eurovent SK2 sustav - Krovne membrane cijena, prodaja, Hrvatska

Eurovent SK2 sustav

SK2 sustavi preklopa novost su u ponudi Eurovent krovnih paropropusnih membrana. Radi se o duplom sustavu intergriranih krovnih traka koje osiguravaju izuzetno kvalitetno ljepljenje preklopa kod montaže na krovnu površinu. Ljepljenje na ovaj način… više »
 1 2 3 >  Zadnji